Bij Room2Meet zorgen wij ervoor dat het tijdens uw vergadering aan niets ontbreekt. Een goed kop koffie of thee mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw vergadering of in de pauze. In onze vergaderzalen staat een luxe koffie- en theemachine waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. De machine is voor uw gebruik alleen. Daarnaast hebben wij in Den Haag heerlijk bronwater uit de duinen, geserveerd met een twist.

Iets lekkers voor bij de koffie of thee?

Voor aanvang van de boeking kunt u allerlei huisgemaakte lekkernijen bestellen voor bij de koffie en thee. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij Room2Meet is vergaderen met een heerlijke huisgemaakte lunch een ervaring op zich! U geniet tijdens uw vergadering of training van luxe belegde broodjes, die wij zoveel mogelijk maken van lokale seizoensproducten. Bij de lunch krijgt u biologische melk, karnemelk en jus d’orange geserveerd. U kunt uw lunch ook uitbreiden. Denk dan aan een huisgemaakte quiche, een lekker broodje kroket of andere lekkernijen. Wij vertellen u graag wat wij zoal kunnen bereiden.

Uiteraard kunt u tijdens de vergadering of in de pauze onbeperkt gebruik maken van onze luxe koffie- en theemachine. Maak een heerlijke espresso of cappuccino of een lekkere kop thee met verse gember.

Heeft u dieetwensen of wilt u iets aanpassen of vervangen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kiest u ervoor om de gehele dag bij ons te vergaderen of om een workshop of training te verzorgen? Wij zorgen ervoor dat het u niets ontbreekt. Onbeperkt goede koffie, thee en Haags water met een twist. In de middag serveren wij een huisgemaakte gezonde lunch. De lunch bestaat uit luxe belegde mini broodjes, die wij zoveel mogelijk maken van lokale seizoensproducten. Bij de lunch krijgt u biologische melk, karnemelk en jus d’orange geserveerd. U kunt uw lunch ook uitbreiden. Denk dan aan een huisgemaakte quiche, een lekker broodje kroket of andere lekkernijen. Wij vertellen u graag wat wij zoal kunnen bereiden.

Iets lekkers voor bij de koffie of thee?

U kunt altijd wat lekkers bijbestellen. Bijvoorbeeld in de ochtend een heerlijke huisgebakken muffin of in de middag een verse fruitsmoothie met een overheerlijke brownie. Heeft u dieetwensen of wilt u iets aanpassen of vervangen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Bij Room2Meet denken wij graag met u mee om uw vergadering, bijeenkomst of training tot een succes te maken. Wilt u een lunch zonder vlees of vis dan kunnen wij uiteraard een heerlijke en gezonde vegetarische lunch serveren. In onze prachtige keuken maken wij zelf luxe broodjes belegd met seizoensgroenten, kaas en andere vegetarische heerlijkheden. Denk bijvoorbeeld aan gegrilde champignons met gekarameliseerde uit of Baba ganous met pittige falafel. Maar ook onze eiersalade is heerlijk.

Laat u verrassen door onze vegetarische lunch! Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vergaderen kost energie. Een heerlijke snack of een (gezond) tussendoortje kan net het verschil maken en ervoor zorgen alle deelnemers gefocused blijven. Wij hebben een assortiment van heerlijke zoete of hartige snacks voor tijdens of na uw vergadering. Wij bereiden als zelf  in onze prachtige keuken en gebruiken lokale seizoensproducten.

Energy Break Zoet € 10,95 per persoon

  • Brownies
  • Verse fruit smoothies
  • Verschillende soorten handfruit

Energy Break Hartig € 10,95 per persoon

  • Stuk hartige taart
  • Crudité, rauwkost met dipsaus
  • Kaaskoekjes

Recepties & borrels

Room2Meet biedt meer dan alleen een vergaderruimte. Na afloop van uw vergadering kunt u bij ons ook genieten van een ontspannen borrel of uw receptie organiseren. Onze sfeervolle ruimte is perfect geschikt voor het creëren van een gezellige en informele sfeer, waar u en uw collega’s kunnen ontspannen en bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Is er bijvoorbeeld iemand jarig of heeft u wat te vieren? Room2Meet zorgt voor (zelfgebakken) taart of gebakjes. Heeft u een bepaald thema in gedachten en wilt u dit afsluiten met een borrel of is er behoefte aan een broodje kroket tijdens de vergadering of training? Neem contact met ons op. Aangezien wij alles zelf vers bereiden in onze eigen keuken, zijn er vele mogelijkheden!

Wilt u uw bijeenkomst afsluiten met een diner? Ook dat is mogelijk. Samen met enthousiaste, lokale cateraars kunnen wij heerlijke buffetten organiseren, zoals een tapasbuffet, een stampottenbuffet of een oosters buffet. Wij vertellen u graag meer.