De Wilhelmina zaal is een lichte en frisse ruimte voor maximaal 50 personen, gelegen aan de achterzijde van ons pand aan het Lange Voorhout. Vanuit deze vergaderruimte loopt u zo de mooie, grote stadstuin in.

De Wilhelmina zaal grenst aan de gezellig keuken, die exclusief is ingericht met een eigen koffiecorner. De sfeervolle keuken is ideaal voor een pauze of als lunchruimte.

Verschillende zaalopstellingen zijn mogelijk; van een theateropstelling voor 50 personen, een halve cirkel opstelling met bijzettafels voor 30 personen tot een schoolopstelling met tafels voor 18 personen.

De ruimte is zeer geschikt voor trainingen en presentaties. En wilt u de vergadering in een kleiner gezelschap voortzetten? Dan kunt terecht in de Juliana zaal en/of Maxima zaal. Dit zijn uitstekende uitbreekruimtes.
Wij bespreken graag de alle mogelijkheden met u.

De Juliana zaal is een rustige en sfeervolle vergaderzaal voor maximaal 10 personen. Er zijn verschillende zaalopstellingen, zoals een carréopstelling of een kring.

De zaal is voorzien van veel daglicht en beschikt over een eigen koffiecorner, die van alle luxe is voorzien. Vanuit zaal Juliana heeft u prachtig uitzicht over het Lange Voorhout.

De Juliana zaal is ideaal voor kleinschalige vergaderingen of trainingen.

The Maxima room is a beautiful meeting room at Room2Meet. This meeting room can accommodate a board table for up to 8 people. Other layouts are also possible, up to a maximum of 10 people.

From the Maxima room, you have a splendid view of one of the most beautiful streets in The Hague; the Lange Voorhout. This meeting room is fully equipped and has its own luxury coffee and tea corner.

This room is also very suitable for use as a break-out room.

This site is registered on wpml.org as a development site.