Room2Meet

Dé Haagse vergader- en trainingslocatie

Room2Meet is gevestigd aan het Lange Voorhout in Den Haag. Een vergaderlocatie op een koninklijke locatie met 3 frisse ruimtes en veel daglicht. Aan de mooiste straat van Den Haag en nabij openbaar vervoer en parkeergarage bieden wij mogelijkheden voor ontspannen vergaderingen, trainingen en workshops.

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Dat ziet u terug in de aankleding van de vergaderruimtes, in onze prachtige en gezellige keuken en vooral in onze gastvrouw Laura Kester. Zij zorgt ervoor gasten zich ’thuis’ voelen en een succesvolle training of bijeenkomst kunnen organiseren. Inmiddels hebben we al heel wat vergaderingen, workshops en evenementen mogen verzorgen en voorzien van huisgemaakte hapjes en lekkernijen. Want, dat is de grote kracht van Room2Meet; alles bereiden wij van verse, lokale producten en ter plaatse in onze keuken.

Wij zijn er trots op om al veel vergaderingen te hebben georganiseerd voor onder andere: Haagse Ministeries – Provincie Zuid-Holland – olie gerelateerde bedrijven – Gemeente Den Haag en vele andere particuliere bedrijven.

Room2Meet is in 2009 opgericht door Laura Kester. In 2022 zijn we verhuisd naar onze prachtige locatie aan het Lange Voorhout in Den Haag. 

Over Laura Kester

“Ik ben opgegroeid in het Westland, als dochter van een tuinder en een moeder als gastvrouw. Gastvrijheid zit bij mij in het bloed. Hard werken, hospitality en altijd een vriendelijke lach; het is mij met de paplepel ingegoten!

Ik heb jarenlang als stewardess bij KLM de wereld overgevlogen. Zo heb ik veel verschillende culturen gezien en mogen proeven van de gastvrijheid in vele verschillende landen. 

Tijdens het reizen is mijn passie voor koken ontstaan, iets wat ik nog altijd met veel liefde doe! Alles wat ik Room2Meet serveer, maak ik zelf. Of het nu gaat om muffins bij de koffie, complete lunches of dinerbuffetten; alles bereid ik vers klaar onze gezellige keuken.

Ik wil mijzelf met Room2Meet onderscheiden van de andere vergaderlocaties die in Den Haag gevestigd zijn, door mijn flexibiliteit en zelfgemaakte gerechten. Een aparte indeling, zaalopstelling of speciale dieetwensen? Alles is bespreekbaar! Vragen of een speciaal verzoek? Laat het mij gerust weten!”

 

Onze vergaderruimten