OVER ONS

Room2Meet: exclusieve vergaderlocatie aan het prachtige Lange Voorhout in Den Haag, perfect bereikbaar met het OV en een parkeergarage naast de deur. Eenmaal binnen kunt u rustig vergaderen en genieten van een huisgemaakte lunch, snack of diner.


Room2Meet, Dé Haagse vergader- en trainingslocatie

Room2Meet is gevestigd aan het Lange Voorhout in Den Haag, een vergaderlocatie met 3 frisse en lichte ruimtes, volop voorzien van daglicht. Midden in het centrum aan de mooiste straat van Den Haag bieden wij mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen en workshops. Persoonlijkheid vinden we erg belangrijk. Trots zijn wij om inmiddels al vele vergaderingen te hebben georganiseerd voor o.a.: De Haagse Ministeries – Provincie Zuid-Holland – Olie gerelateerde bedrijven – Gemeente Den Haag en vele andere particuliere bedrijven. Room2Meet heette voorheen 4Meetings & Events en bestaat sinds 2009. Vanwege de ligging zijn we in 2018 verhuisd naar deze prachtige locatie. Ideaal gelegen op loopafstand van station Den Haag Centraal en goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Inmiddels hebben we al heel wat vergaderingen, workshops en evenementen mogen verzorgen en voorzien van huisgemaakte hapjes en lekkernijen. Want, dat is de grote kracht van Room2Meet; alles wordt vers en ter plaatse bereidt.

Over Laura Kester

Opgegroeid in het Westland, als dochter van een tuinder en een moeder als gastvrouw, zit gastvrijheid bij mij in het bloed. Hard werken, hospitality en altijd een vriendelijke lach; het is mij met de paplepel ingegoten! Uiteindelijk ben ik in Den Haag terecht gekomen en heb jarenlang als stewardess bij KLM de wereld overgevlogen. Door mijn ervaring als stewardess heb ik veel verschillende culturen gezien en mogen proeven van de gastvrijheid in vele verschillende landen. Tijdens het reizen is mijn passie voor koken ontstaan, iets wat ik nog altijd met veel liefde doe! Alles wat bij Room2Meet geserveerd wordt, is door mijzelf gemaakt. Of het nu gaat om muffins bij de koffie of complete lunches of dinerbuffetten; alles maak ik vers klaar in de gezellige keuken van de Maximazaal. Ik wil mijzelf met Room2Meet onderscheiden van de andere vergaderlocaties die in Den Haag gevestigd zijn, door mijn flexibiliteit en zelfgemaakte gerechten. Een aparte indeling, zaalopstelling of speciale dieetwensen? Alles is bespreekbaar! Vragen of een speciaal verzoek? Laat het mij gerust weten!Laura Kester, Eigenaresse Room2Meet